Pneumatska punilica za paste namenjena je za veoma precizno punjenje gušćih prehrambenih i neprehrambenih pastastih proizvoda velike viskoznosti (gustine) kao što su med, ajvar, pekmez, razne paste, kreme ili raznih dezinfekcionih sredstava, različitih zapremina (10-100ml, 30-300ml, 50-500ml, ili 100-1000ml)
Radi na principu pneumatike, te je za njien rad neophodan manji kompresor do 8 bara. Izrađena je od nerđajućeg čelika (SS 304/316) i zadovoljava sve uslove o punjenju prehrambenih proizvoda.
Količina punjenja reguliše se zapreminski, odnosno, dužinom hoda klipa koji se određuje pomoću senzora, takođe, podešava se brzina punjenja u zavisnosti od viskoziteta tečnosti, a pritiskom na papučicu daje se signal za početak punjenja
Pored toga što puni sve vrste pastastih proizvoda, pneumatska punilica za paste ujedno može da puni i sve vrste tečnosti. 
Punilica poseduje levak zapremine 30 litara sa u kojem se nalazi mešač sa podešavanjem brzine, kao i dupli zidovi u koje se sipa demi voda koja služi za zagrevanje mase u levku do 100 stepeni Celzijusa.
Punilica može biti sa jednim ili sa dve izlazne glave, tj sa dva istovremena punjenja, što u mnogome ubrzava proces proizvodnje.
Mašina poseduje CE sertifikat.
- Brzina punjenja: 15-80 kom/min. (u zavisnosti od broja izlaznih glava i zapremine punjenja)
- Nema okapavanja nakon punjenja
- Preciznost punjenja: + - 1% 
- Podešavanje brzine punjenja
- Jednostavno održavanje i rasklapanje za pranje i čišćenje
- 2 režima rada: automatski i poluautomatski
- Merač i regulator vazdušnog pritiska

Imate dodatnih pitanja?
Prosledite nam upit!

Naziv mašine:

Ime:

Kontakt telefon:

Email adresa:

Poruka:

* polja čiji je unos obavezan

SPAM zaštita: | 25 + 37 |

Slični proizvodi

Težimo ka tome da proces proizvodnje obavljate na najbolji, najefikasniji i najbrži mogući način. Aplik i tačka.

logo