APLIK etiketirke d.o.o.

APLIK etiketirka

O nama

Mi smo veleprodaja, koja je sa idejom etiketiranja počela pre više od 13 godina, kada smo konstruisali prvu ručnu mašinu za lepljenje etiketa, za koju smo dobili zlatnu medalju na Sajmu pčelarstva u Beogradu, "Tašmajdan 2011", na smotri inovacija. Od tada smo proširili ponudu mašina koje prodajemo, a to su mašine za etiketiranje, mašine za punjenje, mašine za zavrtanje čepova, mašine za zatvaranje ambalaže, mašine za datumiranje različitih vrsta ambalaže i slične prateće opreme.
Naš program namenjen je početnicima u procesu proizvodnje, malim proizvođačima koji su finansijski limitirani, kao i srednjim i velikim proizvođačima koji žele da ubrzaju i modernizuju proizvodni proces, i smanje broj radne snage.

U našoj ponudi možete naći sledeće vrste mašina i opreme:

RUČNE, POLUAUTOMATSKE i AUTOMATSKE ETIKETIRKE, mašine za lepljenje etiketa na sve vrste okrugle ili ravne ambalaže, sa ili bez datumara.
RUČNE, POLUAUTOMATSKE i AUTOMATSKE PUNILICE, mašine za punjenje svih vrsta tečnosti, pastastih i zrnastih proizvoda, različitih zapremina.
RUČNE i POLUAUTOMATSKE ČEPILICE, mašine za zavrtanje različitih vrsta čepova na različitoj vrsti ambalaže.
RUČNE i POLUAUTOMATSKE ZATVARAČICE, mašine za zatvaranje tuba, kesa, alu folija.
RUČNE, POLUAUTOMATSKE i AUTOMATSKE DATUMARE, mašine za otiskivanje datuma (datumiranje) na različitim vrstama ambalaže.
VERTIKALNE PAKERICE, za zrnaste i tečne proizvode.
TRANSPORTNE TRAKE sa regulacijom brzine.

Po svojoj koncepciji i nameni, mašine i oprema su prilagođene za proizvođače prehrambenih proizvoda, proizvođače pića, kozmetičkih proizvoda, farmaceutskih proizvoda, hemijskih proizvoda, kao i drugim sličnim proizvođačima.

Naše iskustvo i kvalitet delimo već više od 13 godina, sa velikim brojem zadovoljnih kupaca kako iz Srbije, tako i iz zemalja okruženja, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Mađarske.

U slučaju da ste zainteresovani za nešto dodatno iz opsega našeg programa, što niste pronašli na sajtu, molimo Vas da nam se obratite putem e-maila ili telefona.


Posetite nas

logo