Mi smo veleprodaja, koja je sa idejom etiketiranja počela pre skoro 11 godina, kada smo konstruisali prvu ručnu mašinu za lepljenje etiketa, za koju smo dobili zlatnu medalju na Sajmu pčelarsta u Beogradu, "Tašmajdan 2011", na smotri inovacija. Od tada smo proširili ponudu mašina koje proizvodimo, uvozimo i distribuiramo, a to su mašine za etiketiranje, mašine za punjenje, mašine za zatvaranje ambalaže, mašine za datumiranje različitih vrsta ambalaže i dr. 
Naš program namenjen je početnicima u procesu proizvodnje, malim proizvođačima koji su finansijski limitirani, kao i srednjim i velikim proizvođačima koji žele da ubrzaju i modernizuju proizvodni proces, i smanje broj radne snage.

U našoj ponudi možete naći sledeće vrsta mašina i opreme:

RUČNE, POLUAUTOMATSKE i AUTOMATSKE ETIKETIRKE, mašine za lepljenje etiketa na sve vrste okrugle ili ravne ambalaže, sa ili bez datumara.
RUČNE, POLUAUTOMATSKE i AUTOMATSKE PUNILICE, mašine za punjenje svih vrsta tečnosti i pastastih proizvoda, različitih zapremina. 
RUČNE i POLUAUTOMATSKE ČEPILICE, mašine za zavrtanje plastičnih i metalnih čepova na različitoj vrsti ambalaže.
RUČNE i POLUAUTOMATSKE ZATVARAČICE, mašine za zatvaranje pvc tuba i kesa.
RUČNE, POLUAUTOMATSKE i AUTOMATSKE DATUMARE, mašine za otiskivanje datuma (datumiranje) na različitim vrstama ambalaže.
POLUAUTOMATSKE VAKUMIRKE, mašine za vakumiranje i zatvaranje proizvoda.
TERMO TUNELE, mašine za zbirno pakovanje proizvoda termoskupljajućom folijom.
TRANSPORTNE TRAKE sa regulacijom brzine.

Po svojoj koncepciji i nameni, mašine i oprema su prilagođene za proizvođače prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, hemijskih proizvoda, kozmetičkih proizvoda, farmaceutskih proizvoda, raznih vrsta ulja, kao i drugim proizvođačima koji svoje proizvode pune u razne vrsta ambalaža.

Naše iskustvo i kvalitet delimo već više od 10 godina, sa velikim brojem zadovoljnih kupaca kako iz Srbije, tako i iz zemalja okruženja, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Mađarske. 

U slučaju da ste zainteresovani za nešto dodatno iz opsega našeg programa, što niste pronašli na sajtu, molimo Vas da nam se obratite putem e-maila ili telefona.
KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pozovite: 
+381.63.8692676, +381.63.269292 ili +381.11.4283322 
ili nam pošaljite e-mail na: info@etiketirka.com