Digitalna punilica sa četiri izlaza je automatska/poluautomatska punilica najnovije generacije, namenjena punjenju manjih doza koje zahtevaju veliku preciznost u rasponu od 5ml do 1000ml, četiri boce odjednom.

Pogodna je za za punjenje mirnih i retkih tečnosti, alkoholnih i bezalkoholnih pića, hemijskih supstanci, ulja i sličnih tečnosti niske viskoznosti. Primenu nalazi u medicini, hemijskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.
Izrađena od nerđajućeg čelika a u skladu sa zahtevima GMP, što omogućava dugi vek eksploatacije i preciznog punjenja.
 
Veoma je laka i pogodna za korišćenje, a zbog svojih malih dimenzija može da se premešta prema potrebi i prilagodi veličini bočica za punjenje. Tečnost može da povlači iz flaše, kanistera, kante ili bureta, a tražena zapremina se dobija podešavanjem dva parametra, dužine vremena punjenja i intenziteta punjenja.

Digitalne punilice dolaze u nekoliko varijanti: sa jednim izlazom, sa dva izlaza (dva istovremena punjenja), sa četiri izlaza ili sa šest izlaza.

Model punilice

Digitalna punilica za tečnosti 5-1000 ml

sa jednim izlazom

                                          DA

sa dva izlaza

                                          DA

sa četiri izlaza

                                          DA

sa šest izlaza

   DA


Režim rada punilice može biti automatski, odredite potrebno vreme u sekundama za punjenje i pauzu koja vam je potrebna da podbacite ispod mlaznica sledeću ambalažu ili poluautomatski, tako što ćete odrediti parametre i svakim podbacivanjem ambalaže (boce, flašice i sl.) samo kratko pritisnete nožnu papučicu. Najveća usisna visina je 2m. 
Maksimalni protok je 4 l/min.
Mašina poseduje CE sertifikat.


Digitalna punilica za tečnosti sa četiri izlaza 5-1000ml


Imate dodatnih pitanja, prosledite nam upit!
Naziv uređaja:
Ime
Broj telefona
Email adresa
Poruka
SPAM zaštita: | 39 + 43 |

KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pozovite: 
+381.63.8692676, +381.63.269292 ili +381.11.4283322 
ili nam pošaljite e-mail na: info@etiketirka.com