Digitalne punilice za tečnosti 5-1000 ml

  

Digitalne automatske/poluautomatske punilice su najnovije generacije, namenjene punjenju manjih doza koje zahtevaju veliku preciznost u rasponu od 5 ml do 1000 ml. 

Primenu nalaze u medicini, hemijskoj, prehrambenoj, kozmetičkoj industriji i sl. Pune sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, hemijskih supstanci, ulja i ostalih tečnosti niske viskoznosti. Pumpe u samim punilicama su otporne na kiseline, lužine, toplotu i koroziju. 
Digitalne punilice su izrađene od nerđajućeg čelika a u skladu sa zahtevima GMP, što omogućava dugi vek eksploatacije i preciznog punjenja. 

Digitalna punilica dolazi u nekoliko varijanti: sa jednim izlazom, sa dva izlaza (dva istovremena punjenja) ili sa četiri izlaza (četiri istovremena punjenja).

Model

Digitalna punilica za tečnosti 5-1000 ml

sa jednim izlazom

ü 

sa dva izlaza

ü

sa četiri izlaza

ü


Režim rada punilice može biti AUTOMATSKI, odredite potrebno vreme u sekundama za punjenje i pauzu koja vam je potrebna da podbacite ispod mlaznica sledeću ambalažu ili POLUAUTOMATSKI, tako što ćete odrediti parametre i svakim podbacivanjem ambalaže (boce, flašice i sl.) samo kratko pritisnete nožnu papučicu. Najveća usisna visina je 2m. 
Maksimalni protok je 4 l/min.


Digitalne punilice za tečnosti 5-1000 ml

KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pozovite nas: +381.63.26.92.92 (Viber) i +381.11.428.33.22 ili nam pošaljite e-mail na: info@etiketirka.com