Digitalna punilica sa jednim izlazom je automatska/poluautomatska punilica najnovije generacije, namenjena punjenju manjih doza koje zahtevaju veliku preciznost u rasponu od 5 ml do 1000 ml. 

Primenu nalazi u medicini, hemijskoj, prehrambenoj, kozmetičkoj industriji i sl. Puni sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, hemijskih supstanci, ulja i ostalih tečnosti niske viskoznosti. 
Digitalna punilica je izrađena od nerđajućeg čelika a u skladu sa zahtevima GMP, što omogućava dugi vek eksploatacije i preciznog punjenja. 

Digitalne punilice dolaze u nekoliko varijanti: sa jednim izlazom, sa dva izlaza (dva istovremena punjenja), sa četiri izlaza ili sa šest izlaza.

Model punilice

Digitalna punilica za tečnosti 5-1000 ml

sa jednim izlazom

DA

sa dva izlaza

DA

sa četiri izlaza

DA

sa šest izlaza

DARežim rada punilice može biti AUTOMATSKI, odredite potrebno vreme u sekundama za punjenje i pauzu koja vam je potrebna da podbacite ispod mlaznica sledeću ambalažu ili POLUAUTOMATSKI, tako što ćete odrediti parametre i svakim podbacivanjem ambalaže (boce, flašice i sl.) samo kratko pritisnete nožnu papučicu. Najveća usisna visina je 2m. 
Maksimalni protok je 4 l/min.
Mašina poseduje CE sertifikat.


Digitalna punilica za tečnosti sa jednim izlazom 5-1000ml


Imate dodatnih pitanja, prosledite nam upit!
Naziv uređaja:
Ime
Broj telefona
Email adresa
Poruka
SPAM zaštita: | 35 + 33 |

KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pozovite nas: +381.63.26.92.92, +381.63.86.92.676 i +381.11.428.33.22 ili nam pošaljite e-mail na: info@etiketirka.com