Digitalna punilica za zrnaste proizvode PPZ-100

  

Digitalna punilica za zrnaste proizvode poseduje mikroračunarsku optičku kontrolnu tehnologiju visoke preciznosti, ona meri i puni sve vrste praškastih i zrnastih proizvoda u rasponu od 2-200 grama u prehrambenoj i neprehrambenoj industriji (so, šećer, kafa, pudinzi, brašno, biber, razna semena, pirinač, pasulj, pšenica i sl. te razna sitna metalna i plastična galanterija, šrafovska roba i ostali sitni proizvodi). Jednostavna je za rukovanje, na displeju ukucate željenu težinu u gramima i nožnom papučicom date impuls i punilica vam izmeri i izbaci sadržaj u određenu ambalažu, i pri svakom punjenju broji koliko ste imali punjenja paketa ili kesica. Poseduje tri stepena brzine punjenja, što određujete sami zavisno od sadržaja koji punite.

Karakteristike: 

 - Brzina rada: u zavisnosti od podešene količine i vrste proizvoda koji se puni, (10-25 punjenja u minuti, minimum 600 punjenja na sat) 
- Dimenzije mašine: 35x40x42 cm, izrađena odnerđajućeg čelika (za prehrambene proizvode) 
- Težina: 20 kg

Digitalna punilica za zrnaste proizvode PPZ-100


Imate dodatnih pitanja, prosledite nam upit!
Naziv uređaja:
Ime
Broj telefona
Email adresa
Poruka
SPAM zaštita: | 39 + 46 |

KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pozovite nas: +381.63.26.92.92 (Viber) i +381.11.428.33.22 ili nam pošaljite e-mail na: info@etiketirka.com